Nu är den nya superbloggen igång!!

Tänkte börja med ett inlägg om Linda Rosing vad är det för en glidare som lever på Big Brother som hon deltog i 2003, Det har gått 6år nu å när någon nämner hennes namn så är det första man tänker på att hon var med i Big Brother för 6år sen.
Nu ska hon göra en tv-serie om när hon ska hitta den rätta kärleken är det här något skämt eller? Man kan ju undra när kanal5 går in med så mycket pengar för att en B-kändis ska hitta den rätta. Ungefär som att man själv skulle ställa upp å göra en egen serie om hur en vanlig svensson lever ett vanligt liv med vanlig ekonomi.

Nog om det tycker att kändis världen är så överskattad dom tjänar massa pengar å sen tror dom att dom är bäst i hela världen varför kan dom inte bara tänka hur dom hade det innan dom fick alla pengarna tex blondinbella tror hon är någon drottning bara för att hon tjänar massa pengar på en blogg, Man startar ju en blogg för att man vill dela med sig till övriga om sitt liv å inte hålla på å spela någon annan person som inte finns.
Det värsta var nog när hon i nyhetsmorgon sa att hon skulle vinna let´s dance det måste varit årets skämt hon såg ju ut som en stel pinne som vajjade runt å visste inte alls vad hon höll på med, Min farmor dansar f*a bättre än vad hon gör.

En sak till innan det första inlägget tar imot sitt slut.
Varför har alltid kändis tjejer , modeller 3lager med smink på sig vågar dom inte visa sej utan smink eller? År dom rädda att visa sitt rätta JAG eller? Funderat länge på de och får det äntligen sagt, vem som hellst skulle ju vara sygg med make up.

Nästa inlägg.....

Kommer lägga upp lista av dom 10 hetaste i sverige som jag anser det och sen får bloggarna rösta och avgöra vilken som är det,
så håll ögonen uppna efter nästa inlägg.

XOXO

Kommentarer
Postat av: Happa

Haha skönt inlägg :)

2009-02-05 @ 22:28:49
URL: http://sadhistory.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0